Bylinky z Peru. Díl 3: SANGRE DE DRAGO

Bylinky mohou být nesmírně cenným prvkem prevence, zdrojem síly a energie a vynikající přirozenou podporou akademické medicíny.
Díky širokému spektru vlastností působí celostně- příznivě působí na orgány, kterým příležitostně rovněž pomáhají. Nejúčinnějším řešením je sestava několika bylin. Působení je pak synergické. Navzájem se posilují, doplňují a výsledkem je obnova funkcí celého organizmu.
Bylinky významně detoxikují organizmus, eliminují volné radikály, regenerují, posilují, obnovují biochemickou rovnováhu, podporují psychiku a imunitní systém. Také značně zmírňují vedlejší účinky syntetických léků.

SANGRE DE DRAGO (Croton lechleri)

Hustá míza vytékající po naříznutí kůry tohoto stromu, barvou připomínající krev. Díky ní a semenům ve tvaru draka je nazývána Dračí krví.

Používá se vně i zevně. Má silné účinky antivirové, antibakteriální, protizánětlivé, protinádorové a posiluje imunitní systém. Zastavuje krvácení, chrání před infekcí a urychluje regeneraci tkáně. 

Používá se při nádorových onemocněních, leukémii, AIDS? vředové chorobě žaludku a dvanácterníku, zánětech tenkého a tlustého střeva., Crohnově chorobě, virových zánětech jater typu A,B a C, cukrovce, průjmech, trávících problémech a nadýmání, anemii, pásovém oparu, virovém zánětu dýchacích cest, hrtanu, mandlí a dutiny ústní, angíně, tuberkulóze, chřipce, revmatismu, krvácivosti dásní a nebo paradentóze. 
Je nezastupitelná v každé protirakovinové kůře.


Vhodná na různá poškození pokožky, rány, odřeniny, popáleniny nebo pokousání hmyzem, bércových vředech, kožní plísně.

Na poraněném místě vytváří ochrannou vrstvu, díky které se rána rychleji hojí. Je nenahraditelným pomocníkem v každé domácí lékárničce.

! Nedoporučuje se těhotným a kojícím ženám. Překračování doporučených dávek může vést k zácpám a oběhovým potížím. Před vnější aplikací Sangre de Drago je nutno ránu dezinfikovat.

Dávkování:
Vnitřně- obvykle se užívá 15-20 kapek denně. K tomuto množství je třeba dojít postupně, zvyšováním dávky od jedné kapky každý den o 2-3. Nejlépe je užívat na lačno, rozmíchané v malém množství vody nebo šťávy (1-2 lžíce tekutiny).
Vně- k výplachům dutiny ústní a ke kloktání se užívá 3-10 kapek v 14 sklenky vody. Na rány, popáleniny, pokousání hmyzem a afty se používá neředěné.


Bylinky budou opět k dostání na našem eshopu levnalekarna.cz a také na nové lékárně Mariánka v Brně (otevřeno od února 2018)

Komentáře